Pages Navigation Menu

Cel mai bune epilator Philips

 

Cum aleg un epilator Philips la un pret bun?

 

Daca exista potentiale utilizatoare ce vor sa determine rapid si facil unde gasesc epilator Philips la un pret bun, le recomandam sa si-l comande online, caci acolo preturile pot fi cu mult mai reduse. Totusi, ca sa iti cumperi un astfel de dispozitiv fara regrete, e important sa respecti o lista de reguli de selectie general valabile. Iata care sunt acestea:

a-epilator-philips

Hotaraste ce fel de metoda vrei sa abordezi, caci pentru un epilator Philips cu lumina pulsata vei plati mai mult decat pe unul clasic, cu pensete de tip disc, acestea reprezentand tipologiile majore de dispozitive oferite de Philips. Gama Lumea este cea mai populara in domeniul epilarii cu laser, preturile variind intre circa 250 si 500 de euro. Pe de alta parte, gama Satinelle include modele micute, portabile, cu design clasic si foarte ieftin comercializate. Gama Satin(SatinSoft, SatinPerfect, Satin Wet&Dry) se comercializeaza la preturi moderate si prezinta avantajul mai multor pensete(peste 30).

Decide daca vrei un produs cu acumulator sau unul alimentat la priza. Piesele cu fir se comercializeaza mai ieftin, dar te conditioneaza in calatorii sau ca lungime a cablului de alimentare. Cauta cat mai multe recenzii si intuieste astfel eficienta ofertelor. Modelele IPL asigura peste 250000 de pulsatii si pot elimina pana la 90% din parul corporal in numai 8 sedinte, iar cele cu pensete pot avea 20-30 de pensete. Alege un kit de accesorii pe masura metodelor de utilizare, caci ai nevoie de capete speciale pentru axile, zona inghinala sau pentru fata.

Numeroase pareri despre cele mai bune epilatoare Philips situeaza aceste oferte printre cele mai laudate si pe baza prestigiului brandului. Philips consitiuie una dintre cele mai respectate companii europene cu divizii axate pe productia de electronice si solutii pentru iluminare, asa ca nu e de mirare ca produce inclusiv cele mai eficiente modele cu lumina intens pulsata, avand o traditie de peste 125 de ani in spate.

Daca vrei sa te convingi care produsele mai populare ale acestei marci, iata-le in cele ce urmeaza.

 

 

Philips Lumea IPL SC2009/00

 


1-epilator-philips-lumea-ipl-sc2009Modelul de epilator Philips Lumea IPL SC2009/00 a primit atat votul publicului, cat si aprobarea dermatologica dupa indelungi teste, astfel incat se demnonstreaza clar ca este sigur pentru utilizare si ca ofera rezultatele scontate. Multi il considera cel mai bun epilator Philips cu laser care se alimenteaza pe baza de acumulator, iar asta pentru ca ofera o autonomie de peste 15 minute, fata de o ora si 40min, cat ii sunt necesare pentru incarcare.

Este proiectat pentru un numar minim de 250000 de pulsatii furnizate, garantand nenumarate sedinte de tratament si intretinere, iar cele 5 setari luminoase prezinta posibilitatea de reglaj, in functie de cat de puternic suporti impulsul luminos.

Vestea buna e ca se livreaza cu un accesoriu de corp, cu suprafata de iradiere de 4cm patrati, unul pentru epilare inghinala sau pentru axila si un altul pentru eliminarea firelor de par de pe fata.

 

 

 

 

Philips Lumea IPL SC1995/00

 


2-epilator-philips-lumea-ipl-sc1995Daca tii neaparat sa cumperi un epilator Philips Lumea ieftin si bun, afla ca modelul IPL SC1995/00 este cel mai bine vandut dispozitiv din oferta Philips la ora actuala. Nu numai ca rezultatele ii sunt laudate de foarte multe utilizatoare din Romania, insa si pretul este aproape la jumatate fata de al altor modele IPL de la acelasi brand.

Se alimenteaza in retea si ofera un cap de lucru cu suprafata de 4 cm patrati, care poate fi utilizat in certa siguranta oriunde pe corp, dar nu este calibrat pentru pielea de pe fata. Conform spuselor producatorului, asigura circa 250000 de impulsuri luminoase si nu necesita schimbare a lampii interne, asa cum se intampla in alte cazuri.

Te ajuta sa te epilezi usor, pe baza celor 5 setari de intensitate si a modului Flash&Glisare, cu utilizare automata. Nu e de mirare ca popularitatea epilatoarelor clasice a mai scazut, dupa ce acest dispozitiv a fost trimis pe piata.

 

 

 

 

Philips Satinelle HP6420/00

 

3-epilator-philips-satinelle-hp6420Din colectia epilatoarelor onventionale, cu sistem de prindere tip penseta, iti recomandam acest epilator Philips Satinelle, piesa care se numara printre cele mai ieftine oferite de marca despre care vorbim. In ciuda faptului ca este foarte micut si te-ai fi asteptat ca recenziile sa includa note moderate, descoperim cu surprindere placuta faptul ca majoritatea utilizatoarelor i-au oferit nota maxima, produsul continuand sa se cumpere si in prezent intr-un ritm spectaculos.

Ofera epilare pe baza unor discuri metalice cu 20 de puncte de prindere si 2 viteze diferite, ce pot fi alternate in functie de cata durere suporti. Lungimea minima a unui filament trebuie sa fie de 0.5mm, astfel incat acesta sa poata fi eficient eliminat.

Capul de smulgere lavabil, manerul ergonomic si peria de intretinere din pachet constituie alte atuuri pe care le asigura utilizatoarelor. Cablul de alimentare in retea masoara 1.8m, iar pretul il face accesibil oricarei cumparatoare.

 

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...